"Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven."

Lao-Tse

(Chinees filosoof +/- 6° eeuw v.C.)
facebook logoDe Veer-Kracht op Facebook
ondersteuning & perspectief.fakkels'Fakkels in de grond'
10 levensdraden die jou op weg kunnen helpen naar een verder leven na verlies. Begin vandaag al met vrijblijvend een eerste stap te zetten en download ze gratis door hieronder je gegevens in te vullen en ontvang twee maandelijks een mail van de Veer-Kracht die je ondersteunt, inspireert en perspectieven biedt.


 Je gegevens worden met respect behandeld en in geen geval aan derden door gegeven.

Aanbod:

Geboren worden en sterven zijn natuurlijke processen in het leven.

Niettemin kan een verlies van een dierbaar iemand ingrijpend zijn.  Het leven gaat verder, maar de tijd staat stil.

Hoelang, is voor elk mens heel persoonlijk.

Zoals een nabestaande me ooit heeft gegeven: "Het leven gaat verder, maar het zal nooit meer hetzelfde zijn.  Er is een voor en een erna".

En het is daar, in de keuze die je maakt om "erna" je toch te laten steunen, dat ik door mijn eigen levenservaringen en de gevolgde opleidingen,  mijn kwaliteiten aanbied om even samen op pad te gaan.

 

Individuele begeleiding:

Voor bepaalde mensen is de stap naar een groep toe te groot. Via individuele gesprekken wordt op een veilige en respectvolle manier ruimte gecreëerd om je verhaal te doen, de kans geboden om inzicht te krijgen in je eigen rouwproces, je persoonlijke verlies een plaats te geven en je eigen leven te herstructureren om zo veerkrachtig verder te gaan in het leven.

50 € per sessie van 1 uur 

Gesloten lotgenotengroepen:

Met een minimum van 6 en em van 8 personen wordt een ontmoetingsgroep gestart die tien keer wekelijks bijeenkomt voor een tijdsduur van 2 uur. Een dergelijke groep is een gesloten groep. Dat betekent dat je je inschrijft voor de volledige reeks en dat er onderweg geen nieuwe mensen bijkomen. Deze groepsvorming biedt zo voldoende geborgenheid en veiligheid. Onder begeleiding kunnen nabestaanden hun ervaringen, emoties en gevoelens uitwisselen. Door het delen van deze ervaringen en de steun die van lotgenoten kan uitgaan, worden telkens kleine stapjes gezet in veerkrachtig verdergaan in het leven na en met een verlies.

(Nog in opbouw)

Wie in een rouwgroep wilt stappen of een individuele begeleiding wilt, of iemand kent die er behoefte aan heeft maar zelf niet de eerste stap durft te zetten, kan bij mij terecht voor meer inlichtingen.                                     

Voor beide keuzes is er vooraf een vragenlijst voorzien. Ik nodig je uit om die door te sturen naar deveerkracht@live.be.

Achteraf neem ik zelf telefonisch contact op met jou en maak ik tijd voor een verkennend verdiepend gesprek.

Zo kunnen we samen zien of vraag en aanbod bij elkaar passen. 

Mail de antwoorden op de vragenlijst door.